Několik zásadních rad při sestavování jídelníčku
Zdravé a enzymatické potraviny nefungují jako
odpustek.
Výživě by se neměly házet klacky pod nohy ve formě různých blokátorů příjmu zdravých živin.
Den by se měl začínat před snídaní
čistou vodou, potom enzymatickým boostrem |( ideál je
ječmen).
Potom, až přijde hlad, by se měl člověk zasytit ořechy (ideálně
mandle).
A až na oběd by mělo přijít vařené, pokud nevydržíme déle.
Z vařeného jídla by se měly omezit bílé jedy.
Lepek, mléko a rýže by se měly úplně zrušit.
K solení je třeba používat jen
solící směs NaCl+KCl.
Smažené úpravy jídla je třeba absolutně vynechat.
Na první pohled se zdá, že je nemožné
nahradit lepek.
Špaldová mouka, žitná, oves, vše obsahuje lepek a exorfiny.
Tyto obiloviny
se dají nahradit snadno
pohankou, čirokem, merlíkem (qinoa), slzovkou...
"
Schéma denního rozložení ideálního jídelníčku
Pojďme se inspirovat několika zdravými recepty
>